2011-03-16 16 views
見到呢間紅蔥頭好多小情侶幫襯,我都湧埋入去先。 先來的ceaser salad雖然好翠綠,可惜食得出唔太新鮮,仲有少少雪味,算啦,旺角嘛,值得原諒!起碼佢d芝士粉、煙肉粒粒同炸麵包粒粒都唔孤寒啦! 再來的主菜卡巴可以揀羊同雞,醬汁亦有3款可揀,包括秘製卡巴汁、蜜味燒烤汁同埋薄荷乳酪汁,仲可以自選配料,跟埋連皮薯條同埋涷熱飲品都只係$58,抵喎~雖然實物比想像中細件,我地d芝士煙肉全部見到樣,雖然個人認為同件羊肉唔太夾,但無所謂啦,好味就夠!至於薯條嘛,可以再好d囉,基本上的係食茄汁的,所以唔太介意薯條好唔好味~不過今次點個卡巴汁都唔錯!跟住就係最愛的法國寶雲蘇羊扒配薯蓉,呢個可以算係食個menu最貴的($88),好在都俾足3件lamb chop,味道方面真係唔錯,可能大家都係用香草醃同煎,味道唔會差太遠吧!
見到呢間紅蔥頭好多小情侶幫襯,我都湧埋入去先。

2011-03-15