2023-11-13 275 views
天氣開始轉涼,又到食烤肉嘅季節!今日同男朋友去咗銅鑼灣牛川試尊貴A5日本和牛放題!性價比之高,一定要同大家分享!🥩尊貴A5日本和牛放題 $458 per head一入到去,揀完套餐,職員就即刻為我哋送上套餐嘅「頭盤」,但頭盤款式眾多,一上枱我都嚇親,建議大家等頭盤送咗嚟之後先開始叫嘢食!(因為試完之後,覺得邊個好食可以無限encore !)成個套餐包括有:日本刺身,生蠔,燒蠔,和牛,和牛刺身,甲羅燒,手工燒鳥串,和牛沙律,海鮮拼盤,壽司,甜品,雪糕,等等基本上你諗得出嘅嘢都有!特別推薦 :🔸甲羅燒,蟹膏超香🔸燒和牛沙律 |牛肉鮮嫩多汁,同埋配上沙律蔬菜同胡麻醬,fresh!🔸刺身 樣樣都好鮮甜唔會腥,特別係生蠔🔸 日本飛驒牛刺身 脂肪分布好平均,味道好濃🔸炸榴槤波波 自己一個食咗五粒😂另外佢哋嘅A5熊本黑毛和牛牛肩胛同A5牛匠岩手黑毛和牛都好好食!整體而言,呢度食物種類多,上菜速度快,完全冇漏單或者拖返嘅情況出現,所以食得好開心!

🥩尊貴A5日本和牛放題 $458 per head
(因為試完之後,覺得邊個好食可以無限encore !)

成個套餐包括有:日本刺身,生蠔,燒蠔,和牛,和牛刺身,甲羅燒,手工燒鳥串,和牛沙律,海鮮拼盤,壽司甜品,雪糕,等等基本上你諗得出嘅嘢都有!

特別推薦 :
🔸甲羅燒,蟹膏超香
🔸刺身 樣樣都好鮮甜唔會腥,特別係生蠔
🔸 日本飛驒牛刺身 脂肪分布好平均,味道好濃
🔸炸榴槤波波 自己一個食咗五粒😂