又黎旺角覆診,又係tea time呢啲時間,點忍到口唔食野少少都要嘅!今日有朋友陪我,分擔下都唔太guilty我地order左6隻,揀左港式避風塘蒜香口味,我唔太食辣所以係佢揀嘅話閉關太耐,長期戴口罩咁抑壓,有口癮好想食啲又香口又辣辣地嘅野咁話都等左有10幾分鐘,話晒即叫即炸正如佢slogan咁講:「不要儀態,只想吃雞翼」同你食雞翼嘅朋友,真係好朋友黎架,仲顧咩儀態,哈哈!各位如果first dating就可能唔好挑戰住lol嗱,我唔食得辣都覺得好正啊!唔係話佢唔辣啊,而係佢真係好出色,辣得好過癮,辣都要照食,但講真佢唔叫勁辣,我覺得可以focus返佢嘅炸蒜!係重點朋友好強調:唔好撥走啲蒜啊!唔該要碗飯丫!講笑佢地冇飯叫,但你明佢嘅惹味程度啦~~我地都係第一次試,都幾出色!下次開party會想試下叫set, 試暈佢
又黎旺角覆診,又係tea time呢啲時間,點忍到口唔食野
少少都要嘅!

今日有朋友陪我,分擔下都唔太guilty

港式避風塘蒜香雞翼

都等左有10幾分鐘,話晒即叫即炸

正如佢slogan咁講:「不要儀態,只想吃雞翼」

係重點
朋友好強調:唔好撥走啲蒜啊!

唔該要碗飯丫!
講笑佢地冇飯叫,但你明佢嘅惹味程度啦~~

港式避風塘蒜香雞翼