2009-02-28 69 views
事先講明,我係呢間加記長期支持者,自從佢地開張(好似係2002或03年)至今,總會隔幾個星期去一次,對佢地d食物都幾滿意。但最近一次同老婆去,就出問題啦。叫左個例湯和蒜蓉油墨菜,兩樣都普普通通啦。另一個蠔仔煎蛋,以前未試過,點知就出事。份量都幾大,一大塊咁,賣相亦好,當中除了蠔仔和蛋漿,仲加左炸菜,ok,有創意。點知一食…嘩,鹹到阿媽都唔認得,而且仲覺得佢d蠔仔有d腥。唔知係佢調味時失手,定係d蠔唔新鮮,想用鹹味蓋住d腥味,總之就唔掂。最後都係食剩一半。順帶一提,當年加記開張初期,店內油煙極大,食完之後必定一身油煙味,但後來改善了不少。不過,今次光顧時,發現呢個問題故態復萌,食完又係一身油煙味。唉,睇怕都要將加記列入觀察名單,再無改善就唯有放棄。

唉,睇怕都要將加記列入觀察名單,再無改善就唯有放棄。
$60 (Dinner)