2009-04-30
佢一開我已經想試, 點知上黎睇下, 14佪食評14個都喊咁口, 都諗住唔會去試, 但上星期日冇地方去,咁就試下佢個早餐啦, 比個機會人地嘛!我叫左個通粉早餐, 有火腿通+太陽雙旦+牛油多士+熱咖啡, 我阿媽叫左個3吋厚旦治+熱奶茶.我個通粉幾好味喎, 佢個湯幾濃, 好過一搬茶餐廳, 但要記住, 佢係貴過人地成10蚊咁濟!杯即磿日本咖啡都ok呀.阿媽個份厚治就真係冇特別啦, 得個厚字, 個旦又老又啖, 要勁落鹽, 佢話個旦係用3.6牛奶炒, 我食唔出囉! 杯奶茶都ok.一般黎講, 食物水準係過得去, 但真係貴囉. 三十蚊個早餐 最後, 係想講佢d service, 真係麻麻, 我去個朝係有2個女伙記, 一個高既, 超好人, 好有禮貌, 另一個矮既就真係唔掂, 黑面and冇禮貌, 我仲見到佢比另一個食客鬧, 因為人地食食下佢走去收左人地個碗.
杯即磿日本咖啡都ok呀.
一般黎講, 食物水準係過得去, 但真係貴囉. 三十蚊個早餐