自從中學之後都無咩去唱ᴋ了🤣今次係初次嚟到ʀᴇᴅ ᴍʀ,令我大開眼界,估唔到而家嘅唱ᴋ已經同之前嘅變得好唔同了😆 今次有搶錢機玩🤭除咗有間咁大咁ᴄʜɪʟʟ嘅房,仲有4枝ᴍɪᴄ唔洗爭利爭去,儘情地唱🎤仲可以有ʙʀᴏᴀᴅ ɢᴀᴍᴇ玩,ᴊᴇɴɢ‼️🍴2人套餐真係超多超大份,款式多之外味道亦都唔差,包咗4款前菜+主菜+2個配菜😌~1️⃣ 前菜🦪揀咗巴馬火腿蜜瓜、香辣蒜蓉烤生蠔、日式章魚燒同脆炸紫菜魷魚鬚😚呢4款最令我驚喜一定係蒜蓉烤生蠔,估唔到烤出嚟嘅味道好似燒烤舖咁🦪而魷魚鬚除咗加埋紫菜一齊炸之外,仲唧上蛋黃香檸醬,食落唔會油膩無咩罪惡感😈2️⃣ 主菜🐂必揀15ᴏᴢ嘅美國西冷牛扒🥩 因為係厚切激大塊,打卡吸ʟɪᴋᴇ必嗌📸 仲配有沙律添😛切落去有肉汁,咬落去好ᴊᴜɪᴄʏ,完全就係食肉獸嘅天堂🙌🏻3️⃣ 配菜🍟揀咗黑松露薯條同埋醬油拌公仔麵🍜 熱辣辣嘅薯條再加埋有紫菜同芝麻香嘅公仔麵,試問有幾多個人可以抵受得住呢個誘惑🤩4️⃣ 飲品🍹點可以唔嗌飲品呢😂 今次嗌咗芋泥抹茶牛乳同鴨屎香奶蓋茶🙈呢兩款都係季節限定嚟嫁,果然無介紹錯😍
自從中學之後都無咩去唱ᴋ了🤣

仲可以有ʙʀᴏᴀᴅ ɢᴀᴍᴇ玩,ᴊᴇɴɢ‼️

🍴2人套餐

1️⃣ 前菜🦪
巴馬火腿蜜瓜

香辣蒜蓉烤生蠔

日式章魚燒、脆炸紫菜魷魚鬚

2️⃣ 主菜🐂
15oz嘅美國西冷牛扒

15ᴏᴢ嘅美國西冷牛扒

切落去有肉汁,咬落去好ᴊᴜɪᴄʏ,完全就係食肉獸嘅天堂🙌🏻

3️⃣ 配菜🍟
醬油拌公仔麵、薯格

4️⃣ 飲品🍹
芋泥抹茶牛乳

點可以唔嗌飲品呢😂 今次嗌咗芋泥抹茶牛乳同鴨屎香奶蓋茶🙈
呢兩款都係季節限定嚟嫁,果然無介紹錯😍
Type of Meal
Other