焼肉スマイル (燒肉smile)

YAKINIKU SMILE
2024-09-18 496 views
呢間燒肉店有多款燒肉套餐,我哋揀咗兩個套餐一齊食,再$25升級加購韓食小菜同生菜自助吧無限放題。可以試晒唔同嘅韓式小菜。日和極上盛合套餐,有日本極上A5和牛、西班牙伊比利黑豚,仲有無骨牛小排、龍躉石斑同精選鮮蝦。A5和牛真係入口即溶,油脂分佈完美,食落去滿口肉香。黑豚同牛小排都非常嫩滑,海鮮有蝦好爽口。配埋越光米飯。再加配濟州海帶豆腐湯,湯底清甜,豆腐嫩滑。牛肉盛合套餐有無骨牛小排、Prime板腱牛、牛横隔膜、牛肋間條、牛舌,每一款牛肉都各有特色。尤其係牛肋間條,肉質嫩滑,油脂香濃。飲品方面,我揀咗鳳梨冰茶,酸甜適中,飲落去非常清爽。檸檬紅茶,酸酸甜甜,好解渴。甜品我揀咗提拉米蘇,好特別。

甜品我揀咗提拉米蘇,好特別。