突然想食燒肉又想食串燒近近地係灣仔搵左呢間去食下啦金鐘地鐵站🚇F岀口,行大約7分鐘左右到啦呢間好特別佢有幾層嫁😍地舖主要做串燒,做到好似居酒屋🏮既感覺😍樓上就係燒肉私隱度高,好有日本🇯🇵既感覺我地2個人去食,都有個房仔比我地😍🔸燒肉套餐 $678佢係用碳燒嫁😍我點都要食下啦,好特別,燒完d野食好有碳香味😍 A5宮崎和牛🐮入口即溶😍油脂分布得好好美國Prime 牛小排燒完好正,汁好多,入口即化😍澳洲M7和牛 牛板腱呢個位置油脂比較小,食落口感都好好嫁😍日本北海道黑豚肉放到好似花咁😍燒完好多汁,我到愛燒到脆卜卜,香脆可口☺️好正季節海鮮🦞佢今日比左蝦同扇貝,好大隻好新鮮,燒完唔會好乾,勁好食😋日本產野菜盛合有鮮冬菇,翠玉瓜,南瓜🎃,秋葵份量都唔小嫁☺️好新鮮👍🏻👍🏻👍🏻飲品就叫左乳酸飲品味道唔錯,唔會太甜👍🏻👍🏻👍🏻最後都叫左小小串燒食燒得都唔錯,價錢都好平Tim👍🏻👍🏻👍🏻真係一次可以滿足我2個心願😍完美既一餐😋😋我既評分(5⭐️為滿分)環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務態度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️推薦:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️木火堂 (灣仔)📍灣仔聖佛蘭士街12號地舖
突然想食燒肉又想食串燒
近近地係灣仔搵左呢間去食下啦

金鐘地鐵站🚇F岀口,行大約7分鐘左右到啦

呢間好特別佢有幾層嫁😍
地舖主要做串燒,做到好似居酒屋🏮既感覺😍
樓上就係燒肉

私隱度高,好有日本🇯🇵既感覺
我地2個人去食,都有個房仔比我地😍

🔸燒肉套餐 $678

A5宮崎和牛🐮
入口即溶😍油脂分布得好好

美國Prime 牛小排
燒完好正,汁好多,入口即化😍

澳洲M7和牛 牛板腱
呢個位置油脂比較小,食落口感都好好嫁😍

日本北海道黑豚肉

季節海鮮🦞
佢今日比左蝦同扇貝,好大隻好新鮮,燒完唔會好乾,勁好食😋

日本產野菜盛合
有鮮冬菇,翠玉瓜,南瓜🎃,秋葵
份量都唔小嫁☺️好新鮮👍🏻👍🏻👍🏻

飲品就叫左乳酸飲品
味道唔錯,唔會太甜👍🏻👍🏻👍🏻

最後都叫左小小串燒食
燒得都唔錯,價錢都好平Tim👍🏻👍🏻👍🏻
真係一次可以滿足我2個心願😍
完美既一餐😋😋

我既評分(5⭐️為滿分)
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服務態度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
推薦:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

木火堂 (灣仔)
📍灣仔聖佛蘭士街12號地舖