2018-01-25
平時私房菜一定要為價錢好貴,但係呢度嘅私房菜唔單止平而且可以一大班人享受歡樂時光仲可以坐好耐。 我哋叫咗個冷麵開胃上面有好大粒帶子。小朋友都啱食旁邊總會有醬汁點嚟食。另外我哋叫咗野味嘅小菜就係西蘭花炒牛肉粒,炒得好香口下面有西蘭花仲可以配合埋一齊食,牛肉唔會太油膩而且有火候芋頭好靚所以我哋叫咗試吓,真係好入味仲會有啲冬菇同埋排骨啱晒一家大細食。叫咗口水雞呢一度嘅雞非常之滑好唔錯,肉質好鮮嫩,上面嘅辣到啱啱好唔會太麻冇咗雞嘅味道。保持到雞嘅鮮味仲會有輕微嘅辣味道。你叫咗肉餅同埋椒鹽炸豆腐兩樣嘅外皮都好脆,啱晒鍾意拎你送下啤酒。另外朋友好鍾意食魚所以我哋叫咗個XO醬炒斑片,斑片外脆內非常嫩,份量都好多㗎。刀工唔錯唔會抄到非常之散,每一件夾起都可以放落口到好滋味。另外仲會有甜品同埋例湯送,總會可以叫野飲。餐廳嘅職員都好熱情幫我地成日加水同埋問我地有啲咩需要。而且好詳細咁介紹有啲咩食,私房菜來講性價比非常之高。好建議一家大細過嚟呢度食啊。