2009-09-01
星期六晚同男朋友無咩準備下想晌海港城食飯,捻住實無位,好在臨飯前一小時打去BOOK,仲有位..仲係WINDOW seats,入到去,無咩人,一半都坐唔滿,仲好,靜靜地~我地叫左個 blue mussels....好嫩好爽好正。。。個味又岩岩好,CREAMY得黎又唔膩,男友揀左個茄湯,唔算好特別但當然above avg,,,入面有D芝士粒幾好味~main叫左個Ravioli wif foie gras in black truffles sauce ,鐘意食 foie gras既一定叫好。。。真係好正,細細份但剛剛好,太多又會太膩!我比9分~男友的8 oz. angus ribs好似比平時8oz.大咁。。。medium rare剛剛好,肉質都好好。。。惟一係餐前飽平時我慣左一定有既olive oil我會另叫牛油,佢竟然無牛油供應。。。埋單又唔係太貴,又有海景,服務又好,絕對推介~
埋單又唔係太貴,又有海景,服務又好,絕對推介~