河畔呢邊唔係好多餐廳,呢間越南嘢都算係幫襯過好幾次,價錢好貼地,選擇好多,最緊要係味道都保持到水準。🔸大越生牛肉湯粉湯底係鮮甜牛肉湯,冇味精,牛肉份量都好多😋🔸蒜蓉牛油雞翼炸得香脆,舖上蒜蓉牛油,幾乎係每次都會叫嘅小食😋🔸芝心蝦多士今次第一次試,上次見到人哋食覺得好吸引,芝士真係有流心的感覺。多士舖滿芝麻,咬落好好香好脆口!好好食!🔸扎肉肉蒸粉包呢個越南特色小食都唔係好多地方有,粉包餡料十足,有啲蝦米冬菇等等,生肉上面都有少少蔥油,再點下越式酸甜汁,味道豐富,呢個都係我勁鍾意食嘅嘢☺️☺️🔸椰汁珍多冰、凍檸茶只係加$12就可以有特飲,凍檸茶只係加$8,正常發揮但係真係好抵!

🔸大越生牛肉湯粉
湯底係鮮甜牛肉湯,冇味精,牛肉份量都好多😋

🔸蒜蓉牛油雞翼
炸得香脆,舖上蒜蓉牛油,幾乎係每次都會叫嘅小食😋

🔸芝心蝦多士

🔸扎肉肉蒸粉包

🔸椰汁珍多冰、凍檸茶