2021-11-28 665 views
上三個月,第一次去外賣,超多人下單,排了很久。足足等左成句鐘。在途中等咗九個字,真係過咗我耐性的底線!連我排我後面幾個人都攞晒。樓面嗰個仲話叫我耐心等候,因為我叫咗五六個餐一齊攞!我叫佢麻煩再同廚房check. 原來漏咗我張單,一路冇主人煑,火都攞晒。後尾再等多15分鐘先至攞啲我叫嘅餐走。今今天我再俾機會佢,打電話定晒,他們跟住叫我10分鐘後去攞。但我今次自己已經醒目遲多左10分鐘,即比足足20分鐘佢哋。去到食堂,佢就話我啲餐飲未叫飲品喎,咁我就叫了,但我又等咗十五分鐘先拿到三杯飲品,今次真係火都嚟叫佢立即去check下究竟點解我啲餐仲未拿到。到check左之後啦,5分鐘內我先攞到,真係唔吹佢唔俾你!下次找我叫我去攞外賣,Noway. 佢哋真係要好好反省下同埋睇吓廚房和飲品部出現什麼問題!不然佢哋真係自己搞殘自己!
TakeAway