2019-04-27 229 views
朋友話深水埗有間任食海鮮火鍋好抵,所以幾個人就約埋一齊去食啦!坐低梗係揀咗湯底先啦,見到佢有六款湯底款款都好似好正咁,最後揀咗淮山豬骨螺頭湯底,咁我四個人食嘅佢就會送個刺身都幾正嘅! 咁佢寫明海鮮係龍蝦再加五款時令海鮮,啲海鮮見到超新鮮,隻鮑魚仲識郁嘅而且隻蝦勁鮮甜,主角龍蝦亦都好好味!而且佢有啲手打丸同餃子,勁有質素,尤其係蟹肉黑松露餃,超香松露味!咁我哋四個人有得送兩碟靚嘅肉,安格斯牛頸脊同櫻花黑毛豬,咁我哋梗係豬牛各一啦,安格斯牛頸脊識落牛味濃,超正!咁佢呢度嘅飲品呢就有免費嘅竹蔗茅根水同有機豆漿,打邊爐有得飲呢啲超正可以下火!之後仲有好多款食品可以任叫嘅,不過因為已經食咗超多野,所以就唔係叫得好多,不得不提嘅係佢嘅魚皮餃係幾好食嘅!

咁佢寫明海鮮係龍蝦再加五款時令海鮮
海鮮拼盤
,啲海鮮見到超新鮮,隻鮑魚仲識郁
嘅而且隻蝦勁鮮甜
,主角龍蝦亦都好好味!

咁我哋四個人有得送兩碟靚嘅肉,安格斯牛頸脊同櫻花黑毛豬
,咁我哋梗係豬牛各一啦,安格斯牛頸脊識落牛味濃,超正!

2019-04-17
Type of Meal