2023-04-09 3422 views
如果你第一次嚟嘅話,職員會好細心咁教你一啲釣蝦嘅秘訣,例如釣蝦嘅餌唔可以太大粒,同埋幾時係最佳嘅將條蝦chok上嚟嘅時間等等😮😮價錢方面:$140/ 1 hr$260/ 2 hr$360/ 3 hr$440/ 4 hr之後每小時$100 另外亦有生日優惠,生日嘅前後三日都可以免費釣蝦3小時!😆🎂🎉今次嘅斬獲就比較少☹️☹️釣咗兩個鐘都只係釣到八隻蝦(可能我哋一開頭用啲餌太大粒😅😅)(Meanwhile見到隔離有位仁兄2-5分鐘就釣到隻,真係好犀利!!!😨😨😨)不過店家都幾識做嘅,如圖所見,你見佢都送多咗幾多冰鮮蝦俾我哋🤣🤣🤣所以就算你釣得唔係好多都唔使太擔心🤫🤫釣完之後店家會問你白烚定係鹽焗~咁就現場所見就多數都係揀鹽焗㗎喇😂😂😂你亦可以加錢做奶油蝦、黃金蝦、或者胡椒蝦等等😚😚同時亦都有其他小食選擇。想講佢哋啲蝦真係隻隻都超級大頭,同埋真係好多膏😱😱,有幾隻仲有蝦卵~鹽焗之後真係好好食!😋😋😋呢個價錢有得食有得玩,都係週末拍拖或者一家大細去玩唔錯既選擇!😚😚😚

價錢方面:

$140/ 1 hr