2011-05-04 139 views
誤打誤撞入左黎呢間野, 見無乜人,坐得都叫舒服. 叫左3個餸, 原來係惡夢開始 例湯 - 免費送既, 成個大煲上, 以為好扺, 點之飲落係溝左水O既湯一樣, 無味. 即刻叫佢羅走菜膽雞 - 唔係介菜膽, 都算, D 雞又老又鞋, 差薑蔥魚雲 - 算OK, 無乜特別海皇豆腐煲- 可以改名叫豆腐魷魚煲, 成煲野無黎鑊氣, 好似番叮咁, 淨係得一PAT 豆腐(大量汁)加大量魷魚, 2舊蝦球, 收我70元, 有無攪錯. 想搵老闆投訴, 又唔係度, 連經理都無個, 同阿姐講, 佢話唔關佢事, 我都明, 不過你可唔可以反映番比你老世聽呢? 最攪笑同個收銀講, 連佢自己都話:"呢度D豆腐係差的!". 奇怪呢間野仲可以生存到而家.埋單160元, 食左餐豬哨, 實無下次! 唔該呢間野快D汁!

菜膽雞 - 唔係介菜膽, 都算, D 雞又老又鞋, 差
薑蔥魚雲 - 算OK, 無乜特別

2011-05-04
$80 (Dinner)