2020-10-26
友愛街市開左幾個月,Ricco變左我的食堂🤤有時唔知食咩我都會去嗌佢的意粉、牛角包🥐因為我一大兩小一齊食😆佢地既意粉好大份😌要兩個小朋友食一份又多得濟🤫但分埋我呢個大食積又唔夠😟但嗌多個意粉我又食吾哂😕(因為佢一個意粉既份量真係好多😑兩個女仔share都夠飽😱)所以 多數我都嗌一個牛角包再加份意粉😌最近Ricco新出左兩款食品🤤水牛城雞翼同焗肉醬意粉🍝<焗肉醬意粉$45 >肉醬意粉個汁我覺得酸左少少🤏同埋如果多啲醬會正啲😎如果再加埋隻煎燶邊太陽蛋 我會更like🤣水牛城雞翼$32個汁好開胃 食完會追住食😌四隻對我黎講好唔夠喉😭上次試過再嗌埋炸薯角😆用佢個雞翼汁點薯角食好好味🤤煙三文魚蛋沙律牛角包🥐配黑醋沙律 $30又係我必叫既牛角包🥐本身我自己好中意食蛋沙律😶所以⋯呢個又係我必點😎牛角包係區內好少有🧐$30有個牛角包配黑醋沙律,仲有煙三文魚我覺得價錢好公道🧐銀錫花甲配蒜蓉包$52花甲份量好多🤤個底仲有金菇墊底,啲金菇索哂啲花甲汁🤤好鬼好味😋個蒜蓉包仲即黎即焗😲又夠牛油同蒜蓉既香味🤩真係好好味😋(*蒜蓉包單買$12/4件 有時口痕都就咁買黎食😁)記得開始佢地啲炒意粉好油,
有時唔知食咩我都會去嗌佢的意粉、牛角包🥐
因為我一大兩小一齊食😆
$30有個牛角包配黑醋沙律,仲有煙三文魚我覺得價錢好公道🧐
銀錫花甲配蒜蓉包$52
個蒜蓉包仲即黎即焗😲又夠牛油同蒜蓉既香味🤩
真係好好味😋
(*蒜蓉包單買$12/4件 有時口痕都就咁買黎食😁)
記得開始佢地啲炒意粉好油,
好快佢地已經聽左客人既意見改善左呢點👍🏼
未試過既你快啲去試下👍🏼
食Ricco好過食Pixxa hxt意粉,P記又貴又唔夠味😐
*建議先whatsapp 落單再到店自取*
因為佢地所有食品都係即叫即整
即炸雞比、即炒即焗意粉🍝
建議大家先whatsapp落單
落樓行到去鋪頭就差唔多攞得🤝🤝
(約10-15mins,繁忙時間最多只係18-20mins😎)
以上既分享係我平時食完有記得影相📸️🤣
其實佢地個炒意粉都好好味😋