2019-07-20
一班朋友想傾計,又怕被人趕走,挑選地點好重要,所以首選都係cafe為主!呢間cafe位置不難搵,只係如果以樓下後巷裡面的外圍景觀,未必想像到裡面樓上有cafe!呢間cafe有幾層,我今晚於2樓進餐,所以只能評論2樓景況!大約有7-8圍,都坐滿人,很熱鬧,menu主要都是以報刊形式印刷,頗為新穎!飲品款式多樣,而且每人低消都要一杯飲品,咖啡類,朱古力類,果茶,沙冰,甜品都有,食物都有小食及意粉冷面,咖喱汁的各類飯餐!我自己揀選了咖喱汁牛柳粒飯,其他友人都相繼差不多,但唯人數眾多,出餐快的只有咖喱的餐點,因為製作簡單,意粉類的朋友就等了起碼10分鐘,但都明白製作需時,都合理!牛柳嫩滑,配合不辣的咖喱汁,相當日系,而且配合!飲品挑選了朱古力沙冰,朱古力味道濃郁,menu還有一個是特濃,不知道味道如何!職員都很友好,會主動收拾和體貼!整體這次飯局都很舒服!
職員都很友好,會主動收拾和體貼!
整體這次飯局都很舒服!