2K
2021-01-22 89 views
喺呢段晚市冇堂食嘅日子 大家一定累積咗唔少精明消費貼士 搵有折扣有優惠嘅地方 好似呢間丼飯專門店 八折優惠後 我個荷包👛慳唔少得嚟又可以食好嘢😋-🦀#松葉蟹丼 $275再8折 包味噌湯同汽水秋冬係松葉蟹最肥美嘅季節 一隻鮮蟹賣幾百蚊💸 現成食個松葉蟹丼飯更方便化算 松葉蟹係剌身級數 蟹腳剝晒肉 肉質鮮嫩清甜 蟹鉗小巧勝在啖啖肉 中間有蟹肉蟹絲撈埋吞拿魚茸🍣 將佢用嚟撈飯食🍚 另一種風味-🥩#爆盛慢燒牛肉丼 $148再8折 包味噌湯同汽水自問鍾意食牛肉🐂 不過我個胃口挑戰唔到大盛嘅400克 因為單係小盛嘅230克 已經有八至十片肉 薄燒牛肉🥓入口輕柔 自家製白芥末醬小辣 同牛肉好夾 白飯中加入醬油🧂同窩蛋🍳 撈埋一齊食 超級飽肚🤪-📍#爆丼屋旺角豉油街50號地下8號舖

🦀#松葉蟹丼 $275再8折 包味噌湯同汽水

🥩#爆盛慢燒牛肉丼 $148再8折 包味噌湯同汽水