2008-01-25 17 views
5Aug2006 1141攪埋手尾後,臨去大西北搗亂前,黎呢度食個「午餐」。鋪頭剛開門,員工開鋪開得七七八八,一條友黎呢度緊係食佢個羊肉卡巴(Donar = Lamb Kababs)。裡面當然有羊肉及沙律,外面類似飽的物體,其實係黎巴嫩圓麵餅(Lebanese pita bread),至於醬方面,可以選擇蒜蓉、薄荷、勁辣、微辣、燒烤、千島、法式, 蛋黃醬(Mayonnaise)、茄汁、芝麻醬(Tahini) 及芥末,我要求要辣一點,佢就落左勁辣及芥末。餅烤得幾香,汁醬食少少已經出曬黎,同裡面的洋生菜沙律及剛烤起羊肉粒混在一齊幾夾,絕對可以用豐富來形容,唯一美中不足係羊肉有少少老,服務不錯,有求必認。下次去灣仔又有多一個選擇。
5Aug2006 1141

下次去灣仔又有多一個選擇。