2023-07-30 633 views
朋友生日我諗餐廳都有啲頭痕,見到幾間cafe嘅生日畫碟好靚,而且朋友非常鐘意小熊維尼,就約左食呢間。入到去因為冇窗嘅緣故,燈光比較複雜,俾人感覺有啲侷促。跟住叫咗一個叫dinner set南瓜帶子三文魚意大利飯同埋另外嘅蟹肉意粉。蟹肉意粉都有蟹肉味,意粉偏硬,成個口感好似家庭工作坊整出嚟嘅嘢食,below average由於之前已經食過好食嘅南瓜味意粉/意大利飯,我嘅要求就更加高。呢個南瓜risotto 冇咩南瓜香味,整體感覺好水。而且個飯整到好似中式白飯咁諗,失望但係生日慶祝嘅甜品真係好有誠意,呢個小熊維尼畫得好靚,而且朋友亦都好鐘意。

入到去因為冇窗嘅緣故,燈光比較複雜,俾人感覺有啲侷促。

• 生日蛋糕