2023-05-27 266 views
以前食開喺尖沙咀潮牛莊,食物質素高,服務好。今日星期六中午來到灣仔謝斐道呢間姊妹店,梗係第一時間試特別部位 - 硼砂腩河、牛坑腩河啦。 上枱見到以為人哋食乘嘅,果碗坑腩河,得五小件腩,問阿姐,喺唔喺搞錯咗呢?阿姐答:5件,啱啊! 真係無言。 算,碗硼砂腩河睇落似樣d? 一夾,原來薄到不得了的,未食老婆已經話萬一唔飽,都可以附近食其他的。 最慘喺,食完無耐非常口渴!尖沙咀不會發生的!大家睇下第二版d朋友嘅負評就明咩事,下邊d朋友可能只係食58蚊嘅普通牛腩河,所以覺得唔錯。總結,連尖沙咀個間都唔敢幫襯了,可能同一命運。 令人婉惜。
2023-05-27
Type of Meal