當晚朋友生日我哋一早就已經預訂左,諗住搵個休閑避靜鬧市當中一點紅嘅餐廳,係Instagram見到人地生日飯相咁靚,梗係即揾啦,見到咁多評語仲幾好添,即刻就訂台試下去到見到花花牆已經心心眼,而且台小,人吾多好啱影相,影完一輪當然就坐底食下野傾下計,恐怖就開始黎,點餐五六個餐都係得兩個有既,鴨丫,鵝肝丫,總之聽落好食既乜都無,要人局住食佢個set dinner啲野上得超級勁慢,吾係法國菜個種慢,係食完吾識收碟,等十分鐘先黎下一道,野食簡直不願置評,嗰個咁嘅腐乳飯,其實聽到個名都唔想試但係已經冇其他嘢揀,黎到根本都食唔落擺唔到入口,又硬又臭咁,又出水,個牛先經典,好似食緊無味既膠板,基本上識煮嘢食都一定好食過佢刺身懶fushion,本身都唔係新鮮野架啦仲要夾落啲熟野度半生熟嘅口感好嘔心,我有食過真係海膽撈意粉嘅餐廳唔係嗰回事囉講真都唔想踩到咁盡但係果咁嘅質素咁嘅價錢,唔好開舖害人啊,要追夢都唔係咁追法啦,呢間野係轉手嘅根據我同事所講我諗佢哋懶到連餐牌都冇換到囉,如果唔係點會得個10個客左右咩嘢食都冇預備到嘅人我見多數情侶上嚟其實都係飲杯野影完相就走,如果想影相嘅可以上去但晚餐真係唔需要囉,另

我見多數情侶上嚟其實都係飲杯野影完相就走,如果想影相嘅可以上去但晚餐真係唔需要囉,另外值得一讚嘅就係侍應嗰兩個女仔好好態度,本身係負分嘅有一星都係淨係俾兩個待應嘅女仔
$200 (Dinner)
Celebration
Birthday