2009-11-27 5 views
在門口見到入面有好多空位,但都要擾攘一輪才可入去,及後又發現其實唔係有咩人卜左位,真係R晒頭.限時1小時45分鐘.款式不少,唯獨係冇一張係order野飲......有趣的是,我地想話俾錢order野飲都無-_-刺身 - 理所當然打頭陣,個人特別有印象的是北寄背,可算是特別新鮮,要明白,刺身之道在於迎鮮,而且其嚼勁的程度剛好,抵讚.另外,甜蝦亦可一試.不過松葉蟹柳還真可笑,因此仍竟然吸左墊向底果塊葉d味!極度怪!!!鮑片,之前試過幾間放題都不錯,唯獨這兒的.....我真奉勸大家少試為妙,我完全只係覺得向度食緊膠片,少許嘔心.蟹籽沙律- 太多沙律汁.壽司- 只有壽籽軍艦比較有印象,大部份壽司都中規中舉,既然不是拿手的一方面,就不用點太多了.飯身普遍比較實,扣分.天婦羅- 開始吃點油膩的東西了,冬菇特別香,蝦,茄子凡都是正常水準,建議多多少少也試一點.墨魚餅雖然是炸物,但味道偏淡,推薦,但點吉烈汁的話會過濃.爐端燒 - 水準不差,可慢慢試試不同的款式. 雖然沒有突出是作,不過是放題不可少之物.酒蜆是沒有味的,湯底是面豉湯吧.串燒- 除了豬頸肉之外,還可以,,豬頸肉是微波爐叮出來的吧?但普遍野
限時1小時45分鐘.

另外,甜蝦亦可一試.

蟹籽沙律- 太多沙律汁.

墨魚餅雖然是炸物,但味道偏淡,推薦,但點吉烈汁的話會過濃.

酒蜆是沒有味的,湯底是面豉湯吧.

但普遍野食物來得比較慢,幸好質素還不錯.但最後階段開始出現走單情況,最後由於趕住走而仍遲遲未得,吃少了一個叉燒拉麵

有西瓜送,但同樣要等太耐了!等不到!

針茶頻頻密度還可以,最好更密以彌補沒有其他野飲之失,但座位實在太密.食物不差,但以這個價錢(加埋一2位過$320)不見突出,試一次還可以(雖然光顧後有COUPON俾你下次食平$20左右).
刺身同比同價錢的放題,較少款但較新鮮
即整天婦羅
每樣試一點,有好有唔好
串燒和爐靖燒普通
壽司飯普遍偏實身