2017-01-16
是日happy friday 食完tea,就帶女朋友黎食佢一直都好想食既burger joys。一直都知佢既signature double cheese burger 係好出名,我地都係慕名而來,另外亦都試埋好多人推介既buffalo wings 同truffle fries,加多杯cookies and cream milk shake。首先上既係signature double cheese burger,同期望值有所出入,因為cheese 冇想像中咁多但牛肉就好大份其實呢個burger 係above average 既質素,佢所有材料都新鮮同埋個牛肉漢堡煎得好香,但我嫌個牛味唔突出,可能我expect 佢有angus beef 既牛味係有d 強人所難,但佢煎既技巧真係非常唔錯,加番d 分另外個truffle fries聞落去好香 ,但食落口就一般,同埋如果係粗薯條會更佳另一主角就係buffalo wings,無可否認,佢個醬係好有特色,我形容唔到係咩味,但在下就唔太識欣賞不過要讚佢既mint & cream cheese sauce,食得出佢下左唔少功夫去做最後就係杯cooki