2023-07-27 123 views
排隊等左1小時 (無得拎飛,只可排隊)落單到上菜:30分鐘非常同意隔離食客一句話:「就算唔駛排隊都應該唔會再食」見佢係名古屋過江龍烏冬店,又有時間排隊,就去試下,佢既烏冬係在店內即造,所以等得耐都係因為即造烏冬,當日係平日6點左右入到店,已聽到店長講7點左右要截人龍咖喱湯黑豚烏冬全部烏冬都係用小瓦煲装住,保溫度會較好肉只有兩片半,每片都唔係好大塊,餸既份量真係幾少,烏冬質地係同平時食開既口感唔同,唔係弹牙,有韌性,店長好細心講解烏冬係比較有口感,係佢地既特色,家人覺得個感覺有少少以未煮熟…至於個咖喱湯,唔辣,無特別吉列豬扒清湯烏冬食到最尾,我仍然係好懷疑我個碗係咪真係清湯,清湯都係咁混濁既色水?内心好多問號❓吉列豬扒味道Ok,豬扒唔算厚,未至於好juicy,以非專做吉列豬既店來講係唔錯服務方面,全部職員都係好有禮貌,有一個講日文既男士,著住和服,周圍同客打招呼,仲有啲客搵佢影相,唔知佢係咩人呢.如果想試,真係要好有閒情逸志,趕時間既自己考慮,仲有仲有,排隊時諗定食咩,坐低即刻填紙即刻交,都有機會快啲啲食到,因為每round 好似只可煲5碗,慢過隔離枱交,可能又要再等耐啲
排隊等左1小時 (無得拎飛,只可排隊)
落單到上菜:30分鐘
非常同意隔離食客一句話:「就算唔駛排隊都應該唔會再食」

咖喱湯黑豚烏冬
黑豚咖喱湯烏冬

全部烏冬都係用小瓦煲装住,保溫度會較好

吉列豬扒清湯烏冬
吉列豬扒清湯烏冬