2020-11-18
今日晏晝少少放工太攰唔想煮,就用熊貓叫外賣,咪搵D未試過既餐廳試下囉。見佢個menu靚靚仔仔咁,叫左個和牛芝士漢堡配薯條,同埋 Masala安格斯牛肉飯。其實好快送到既,而我地真係超肚餓,急不及待就開嚟食,但係都不忘同D食物影相。送到嚟,個包裝唔錯,post相應該唔錯🤔特別係個和牛漢堡,我最期待既一個item!點!知!一打開個飽,不禁忍唔住高呼左出嚟,我!舊!和!牛!漢!堡!去!左!邊!我地叫和牛漢堡,個飽夾住左D菜同塊蕃茄,連芝士都冇,HKD 88蚊就係食個沙律菜BURGER? 😦唔係double check 下先比外送員pick up? 😥又或者有冇procedure 令到唔好再有呢D問題出現?🤯和牛漢堡係呢個item既主角中既主角!🤯🤯🤯🤯成個飽我乜都comment唔到,冇肉汁又冇其他汁好乾。😑公道D講句,薯條係正常既,可以比D汁嚟點下既。至於另外果個Masala牛肉飯(HKD 66),我地仲加左HKD 18 要埋佢個印度薄餅 ,放心!有肉既🤭!不過個量唔多,一係就成舊硬硬的瘦肉,一係就成舊肥膏,擺唔到落口。咖喱汁幾香既,不過就稀左D,個印度薄餅hold 唔到D汁,個飯質地偏
至於另外果個Masala牛肉飯(HKD 66),我地仲加左HKD 18 要埋佢個印度薄餅 ,放心!有肉既🤭!不過個量唔多,一係就成舊硬硬的瘦肉,一係就成舊肥膏,擺唔到落口。咖喱汁幾香既,不過就稀左D,個印度薄餅hold 唔到D汁,個飯質地偏濕,乾身D撈飯會好D。印度薄餅一邊好厚一邊好薄,唔值18蚊。💸
我地一邊食一邊懷疑人生,而家好空虛,又攰又肚餓。以後都唔會幫襯佢,我會計下自己個心理陰影面積有幾大
和牛芝士漢堡冇牛冇芝士