2008-01-19 24 views
每次揸車去元朗接老婆大人收工,娘親大人一定要我嚟呢間買大件壽司返企孝敬佢…可以講既係d壽司有進步(食咗幾年,睇住佢進步),由d三文魚魚生唔新鮮冇魚味到宜家d魚生總算似返d樣,算好食過元X同X氣!加上價錢唔貴,不過壽司上面塊魚生就幾大塊。d蟹籽就脆卜卜,劍魚同吞拿魚魚生都唔差。不過上次同班朋友堂食就差咗D。叫咗兩個set。一個係雞飯,一個係吉豬飯,加埋餃子同蟹籽三文魚沙律。飯就冇乜優缺點,都算好食,個餃子一早冇乜期望(賣壽司既鋪頭d餃子邊會好食),所以冇乜失望。個沙律d三文魚居然冇外賣咁新鮮。侍應d效率同反應就真係差既,叫佢哋加茶,等咗成兩個字,叫佢哋落單,好似撞聾咁。下次都係叫外賣嘞!

不過上次同班朋友堂食就差咗D。

下次都係叫外賣嘞!