2018-08-08 45 views
喺將軍澳gateway地下food lane入面,有好多野食店,一落巴士直接入去醫肚好方便,今日試左呢間 豪園小食炸一字雞翼專門店。買咗個二人套餐三色拼盤,包左原味 ,蒜醬豉油 ,車打芝士各4件$48,如果跟埋飲品兩杯就$68,都幾平,吾洗點等有得食,都熱辣辣嘅, 蒜醬豉油都幾好食,鹹鹹哋,幾惹味,好鬆脆,車打芝士都好香芝士味,不過我建議襯熱食左佢先,咁就芝士又溶溶地,熱辣辣好食丫。另外吾多夠喉,點埋個黃金脆脆炸一字雞,$28有六件,$38就包埋飲品,呢個都幾好食,炸得好香脆,又吾覺得油膩,都落左吾少鹹蛋,不過吾會 太鹹,入面雞肉仲好滑,我覺得全部雞都各有特色,價錢又合理,幾吾錯,同埋呢度其實都好方便,出面已經係巴士站小巴站,落車或等上巴可以買嚟做小食,下次又嚟食下先。