2010-12-11
今次又係冇好介紹就唔寫食評嘅我出場時候 , 今次有”幾位老細”夾錢請我食BUFFET 當然唔可以失禮啦 ! 一於半個月前就去GOOGLE / YAHOO / OPENRICE搵番個有讚冇彈嘅餐廳訂位先 , 好不容易搵到一間點知……….食之前幾日就見到有人彈喎 , 咁就要睇下點彈先 , 好好彩只係因為新員工唔多識做啫 , 食物方面冇問題就得啦 !從入門口到用餐完畢我都可以比到90分, 呢個分數真係唔容易攞 , 差果10分就係果日露天有班日本人狂食煙 , 好彩我唔係選室外否則滿坐冇位轉我都要走人因為食物主菜有好多都係用新鮮沙律蔬菜伴碟, 所以都可以我食好多菜所以唔覺好滿 , 總括來說每種食物都好出式 , HK$288 + 10%來說都可以接受。因為只可放8張圖片實在太少喇 ! 如有興睇多圖片及資料可以睇我個BLOGhttp://hk.myblog.yahoo.com/ycincal