2017-08-22
最近轉左去屯門返工,同事多數去V city lunch,所以我都跟埋去。lunch set一頁睇哂,全部都係飯,不過種類都多既,有咖哩(同事叫左,賣相幾吸引!),鐵板,海鮮,串燒等等。價錢加埋一就七十蚊起跳,係V city入面就中價啦。lunch set有配沙律同飲品,沙律味道幾好既,算新鮮。不過見住係一碗碗放係出餐處,感覺有d唔衛生。係,佢就係今日既主角。話說侍應上菜果一刻就整跌左舊牛柳。佢講左聲唔好意思,之後就行左去。唔專登送返一舊黎其實都合理,不過佢就真係無理,跌左係我隔離無執走,直到我走...(當時雖然係lunch time不過唔係好忙既)講返味道,其實唔錯既。炒得香口得黎入面仲係有肉汁,唔會乾哂,要讚!而整體黎講個鐵板牛柳都幾好,個汁唔會太濃,唔會蓋住牛肉味。另外,現場環境係幾舒服既。兩邊係卡位,中間係張超長餐枱,適合唔同既人數安排。可惜係我食既時候,有兩個侍應就係我隔離投訴緊唔知係同事定送貨,雖然無講粗口,不過態度係幾差既。總括而言,食物質素幾好既,對得住個價錢,不過侍應等等既軟件就有進步空間啦!
係,佢就係今日既主角。
話說侍應上菜果一刻就整跌左舊牛柳。
佢講左聲唔好意思,之後就行左去。
講返味道,其實唔錯既。
炒得香口得黎入面仲係有肉汁,唔會乾哂,要讚!
而整體黎講個鐵板牛柳都幾好,個汁唔會太濃,唔會蓋住牛肉味。