2022-12-25
🎄你今日奶蓋咗未?🤣🤣🤣🤶🏻聖誕節🙊飲番杯正奶蓋好緊要🤣尋日奶爸專登車我入元朗飲奶蓋🤣🤣🤣🤣🤣🤣-夏茶 (元朗炮仗坊)-🔹芝士白玉鮮奶茶 $42終於!終於試到好多奶仔奶女介紹嘅夏茶🙊🙊😆😆超級期待♥️呢杯丸子奶茶嘅賣相真係超級吸引🤤(不過其實佢比我嘅時候丸子🍡係入喺個透明袋仔分開袋😂我即刻諗都唔諗就拆開佢放返喺杯奶茶上面影咗相先講🤣🤣🤣)淨係望住杯奶茶已經心情靚靚🙊🙊個奶蓋比我想像嘅差少少🤏🏻😛我以為係神級咁好味😂😂😂我覺得佢嘅奶蓋芝士味唔算濃,有微弱嘅芝士粉味🤔然後奶味都比較重🤔我覺得比較似好高質嘅cream多啲🤔有少少似啲經典麵包舖啲瑞士卷入面啲cream 🙊不過都係屬於好味嘅質素🤤然後下面嘅奶茶,我覺得超級維他嘅樽裝奶茶嘅味道😆😆😆而我個人係超級鍾意飲維他嗰隻奶茶🙊所以我覺得佢嘅奶茶好好味😂上面嘅丸子🍡都好柔軟,好煙韌😋😋成杯奶蓋加奶茶再加埋黃豆粉嘅味道好match 👍🏻值得推介🙊係我嘅翻飲系列⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️#聖誕節快樂#聖誕節目飲奶蓋就實冇死#有奶蓋就開心返#奶蓋關注組#奶蓋#關注組#奶媽奶爸#比奶爸寵壞系列#夏茶#芝士白玉鮮
-夏茶 (元朗炮仗坊)-
🔹芝士白玉鮮奶茶 $42