2023-01-03 700 views
之前za bank做活動派cova晚餐買一送一卷,所以拖咗朋友過黎食(佢平時都有食開cova啲cake,而我真係從來冇幫襯過cova)本身期待都幾高既,但...餐包其實唔錯,但本身餐包就好難會出事所以唔計啦,沙律真係敗筆,食得出啲菜唔新鮮,唔整仲好。湯一般般,冇乜記憶點。主菜都一般般,唔難食,但亦唔係好食,只有份量唔多既印象。甜品,好驚喜!兩個cake都好好食,唔怪得我朋友平時會食佢啲cake啦,想試曬佢啲蛋糕🎂環境幾好,服務態度都好好,但餐廳始終嘢食係靈魂,其他都只係錦上添花,而佢真係得甜品係好食,再睇翻價錢,cp值其實一般

本身期待都幾高既,但...