2012-08-14 72 views
我地一共五個人去食,雖然間野係細間d,但都ok既,唔會話好逼。但可能因為星期日,我地等位有一點兒久,而且寫人數那位姐姐屬黑臉族=..=好多人=0=我地費是咁麻煩,於是起出面睇餐牌,全部諗好晒,入到去即叫。我地叫左3個正餐+3個小吃。石頭什錦泡菜飯,都OK好味既,冇咩特別驚喜,同平時食開既石頭x飯一樣。炸醬麵,比起我之前食既其他2間,呢間既炸醬麵都尚可以,醬唔會話濃到好膩,食唔落,但又覺得有點兒淡....芝士蛋卷,可值一試,因為內的芝士可以拉到好長,但不是每塊都係=v= 我只可以講,除左芝士有點味外,蛋是沒味,但你可點佢提供既醬既。之前成日見到d韓國綜藝節目d人食得咁好味,家族誕生、青春不敗等等……點知=..=d豆腐係生+凍,加上熱熱地既泡菜 =口= 可能食唔關d豆腐係生,個陣味"" 我只可以講d泡菜加上少許紫菜,只有這些好味。煎土豆餅,外圍比較脆跟好味,內圍比較有土豆肉,但尚算可以,小吃三個當中,推介這個。這是還沒煮熟煮滾的部隊,看起來很淡色,但越煮會越出色,因為有芝士等調味料還沒滾。這個吃起來完全不辣,但尚算可以,值得一試。但略厭配料太少,年糕跟金菇最少。這個是我在韓國吃的部隊,
但可能因為星期日,我地等位有一點兒久,
而且寫人數那位姐姐屬黑臉族=..=
好多人=0=
我地費是咁麻煩,於是起出面睇餐牌,全部諗好晒,入到去即叫。
我地叫左3個正餐+3個小吃。
這個是我在韓國吃的部隊,真的要推介大家,去到韓國要試試部隊,因為真的好正,對比返香港既韓國餐館因要遷就港人口味,你就會覺得韓國個d正好多>W<

秀韓國餐館中,推介煎土豆餅跟部隊 (可一試) =v=
提醒大家,這間餐館好像有+1服務費喔!
我地食到最後,仲有3台,計埋我地,佢地關掉冷氣== 好似趕客咁 ==
2012-08-12
$125 (Dinner)