2021-04-19
今次再次嚟到位於上環嘅𝐎𝐧 𝐓𝐢𝐦𝐞 𝐂𝐨𝐟𝐟𝐞𝐞 & 𝐊𝐢𝐭𝐜𝐡𝐞𝐧✨上次食完之後覺得食物質素唔錯而且地方幾好又坐😆所以今次決定繼續嚟食!環境裝修得幾靚 環境俾人感覺好乾淨而且座位舒適一啲都唔逼 可以俾我同frd坐低慢慢傾吓計🤣❶ 黑松露野菌忌廉意粉 $88𝐌𝐮𝐬𝐡𝐫𝐨𝐨𝐦 𝐩𝐚𝐬𝐭𝐚 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐁𝐥𝐚𝐜𝐤 𝐓𝐫𝐮𝐟𝐟𝐥𝐞 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐞 (+$25 薯條/沙律 跟套餐飲品)上次食完佢個意粉依舊覺得好出色🤣所以今次決定再食多次🌟黑松露味好濃郁 每一條意粉都沾滿咗黑松露忌廉汁😆質素依然高質!忍唔住好快咁食晒成碟🙀❷ 蟹膏蟹肉意粉 $98𝐂𝐫𝐚𝐛 𝐏𝐚𝐬𝐭𝐚 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐂𝐫𝐚𝐛 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐞 一嚟到已經聞到好香蟹膏嘅鮮味,蟹肉嘅份量都相當足料!🦀而且成個意粉食落好重蟹味但同時又唔會好膩同得個鹹,整體嘅調味都配合得啱啱好😆🌟❸ 𝐂𝐚𝐩𝐩𝐮𝐜𝐜𝐢𝐧𝐨 (跟餐)😻個拉花💯係一隻可愛嘅兔仔圖案!🐰🐇咖啡表面色澤平均,雖然唔係好香好香嘅咖啡味,但飲落平衡🤤都做到有一層奶泡,入口順滑!🥰總括嚟講𝐎𝐧 𝐓𝐢𝐦𝐞 𝐂𝐨𝐟𝐟𝐞𝐞 & 𝐊𝐢𝐭𝐜𝐡𝐞𝐧係一間幾精緻嘅特色小店✨食物質素唔錯而且
❶ 黑松露野菌忌廉意粉 $88
(+$25 薯條/沙律 跟套餐飲品)
❷ 蟹膏蟹肉意粉 $98
❸ 𝐂𝐚𝐩𝐩𝐮𝐜𝐜𝐢𝐧𝐨 (跟餐)
總括嚟講𝐎𝐧 𝐓𝐢𝐦𝐞 𝐂𝐨𝐟𝐟𝐞𝐞 & 𝐊𝐢𝐭𝐜𝐡𝐞𝐧係一間幾精緻嘅特色小店✨食物質素唔錯而且用心沖好每一杯咖啡☕️加上食物款式都有幾多選擇✨得閒同朋友喺度聚下都唔錯😆同埋最緊要係黃店💛✨