一search大角咀台灣野 最多就係呢間 又見到comment話好有台灣風味 所以就專登過黎試🙂一睇個menu 有好多選擇 睇圖睇名全部都好似好食好想試 而最後揀咗個肉燥糖心蛋菜飯同皇柚雞扒陽春面(蕃茄湯底***)一黎到 個賣相都唔錯 點知...哇 個蕃茄湯咸到痴線 無蕃茄味都算 咸到咁嘅蕃茄湯真係第一次試 食咗啖頂唔順同老板娘講咗 佢就加返啲水比我 但....都係一碗好咸嘅蕃茄湯麵到肉燥 又係咸到pk嘅餸 本身個糖心蛋都整得唔錯 但因為肉燥嘅影響 都係好咸 同朋友已經飲唔少水 我地都仲係覺得咸 我諗 應該唔係我味覺出事🤦🏼‍♀️至於個皇柚雞扒 其實好普通 就係加咗柚子醬嘅雞扒🙂 但已經係最好食果碟🙂菜飯一舊舊呢啲小問題 相對黎講已經唔係問題伏 真係伏到爆 唔知係我咁啱叫錯餸定咩 但我覺得完全唔值有147個。你話有台灣風味我唔會反對呢句 但話好食嘅話 我只可以怪自己信OpenRice d comment and like 🤦🏼‍♀️
一search大角咀台灣野 最多

一黎到 個賣相都唔錯 點知...

菜飯一舊舊呢啲小問題 相對黎講已經唔係問題

2017-08-27
$45 (Dinner)