2021-11-27
📍 麻神麻辣火鍋 呢排天氣凍返🥶 火鍋就係冬天不可缺少嘅食物🤫小編見佢哋餐廳而家做緊優惠 所以前幾日就去咗食佢哋嘅二人餐🤪餐廳環境舒服 店員服務都好周到 好啱情侶過嚟約會😏-海鮮二人餐 $958原本套餐只係$888 但係因為小編+$70變左相拼湯底😆 湯底有招牌麻神麻辣鍋、響螺花膠雞鍋選擇 唔食得辣或者想補一補身嘅就可以揀唔辣嘅響螺花膠雞鍋 ~飲落去鮮甜 仲有大大隻雞髀🍗、一啲花膠等如果鍾意食辣嘅就可以試吓佢哋嘅招牌麻辣鍋😈 麻辣鍋入邊有鴨血 仲有唔少辣椒🌶️ 一定可以滿足到你食辣嘅慾望!套餐仲包括有椒鹽豆腐粒、海鮮拼盤、迷你牛肉盛、韭菜餃、魚皮餃拼牛肉丸、豬肉丸、翠綠時蔬拼盤、烏龍麵同兩杯水果茶👀兩個人食一定飽肚!小編最鍾意就係海鮮拼盤(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵) 因為入邊有兩大隻南非鮑魚 仲要係六至八頭😍 食落好彈牙 口感好好🤤 仲有紐西蘭蟶子皇、刀貝同蜆🤫蟶子皇勁大隻(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 食落鮮甜 好好味🤤鍾意食肉嘅 迷你牛肉盛都可以滿足到你!一共有4款唔同嘅牛肉 而且肥瘦適中 又唔會鞋👍🏻韭菜餃同埋魚皮餃咬落去啲肉汁爆哂出黎🤩 牛肉丸同埋豬肉丸雖然冇平時加工嘅牛丸咁彈牙 但係口感都幾特別 好味😋
呢排天氣凍返🥶 火鍋就係冬天不可缺少嘅食物🤫
餐廳環境舒服 店員服務都好周到 好啱情侶過嚟約會😏
海鮮二人餐 $958
原本套餐只係$888 但係因為小編+$70變左相拼湯底😆
湯底有招牌麻神麻辣鍋、響螺花膠雞鍋選擇
唔食得辣或者想補一補身嘅就可以揀唔辣嘅響螺花膠雞鍋 ~
飲落去鮮甜 仲有大大隻雞髀🍗、一啲花膠等
如果鍾意食辣嘅就可以試吓佢哋嘅招牌麻辣鍋😈
蟶子皇勁大隻(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 食落鮮甜 好好味🤤
鍾意食菜嘅佢哋嘅拼盤有多達6、7款 種類超多😍而且都好新鮮👍🏻
唔係講笑 真心覺得呢個套餐啲嘢食高質 連烏龍麵都好滑 有別於我平時食開嘅烏冬😳 真係貴同平嘅分別🥲
另外個餐仲包有兩杯大大杯嘅水果茶 飲落去甜甜地 仲有好多唔同種類嘅水果粒🤤
大家睇完我哋嘅食評之後 想試嘅話可以參考下面嘅地址😚👇🏻
✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎
綜合食評📝
外觀:★ ★ ★ ★ ★