2021-11-17 27 views
之前都買過幾次小食及飲品,今晚唔想出街食飯,所以即刻諗到喺度買外賣,晚上特別多人,我前面最少有5~6個客, 佢哋係即叫即整,所以都等咗差唔多十五分鐘。佢哋個包裝盒設計唔錯,環保得嚟都幾保溫。 自選便當套餐$55, 有兩個主食,4個餸及4個小食選擇, 好容易揀到自己想食嘅配搭。今次食乾拌麵加三層五花控肉及香芋海鮮餅,五花肉好在唔會太肥,乾拌麵亦唔會因為外賣而發漲或變硬身,質素唔錯。 見到一個新增的超值套餐,計落真係幾抵,$65有齊主食、甜品及飲品。酥炸大雞扒蜜糖芥末吐司,甜甜地加芥末的微辣,味道有層次, 雞扒亦有台灣夜市水平。 三色仙草芋圓加小布丁感覺正宗,材料豐富,唔會太甜。 台式飲品都有水準, 高雄紅茶牛奶小芋及 金鑽鳳梨綠茶各有特色。

三色仙草芋圓加小布丁感覺正宗,材料豐富,唔會太甜。

2021-11-14
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
$70 (Dinner)