✔️慢烤雞腿芝士蛋吐司 $56講唔停最欣賞呢間店就係呢個吐司🍞❤️ 已經食過好多次 雞腿仲係好厚好滑🤩 加埋巨量芝士同蛋🧀 醬汁甜甜地好開胃😋 仲要都真係好抵食😚不過今次吐司嘅溫度凍咗啲 而且麵包都冇以前咁脆🥹✔️手工滷肉雞扒便當 $69呢個便當極大份 有成三大件炸雞 🤩炸粉唔太厚 而且鹹味適中 另外仲有十分之入味嘅滷肉同埋粉絲粟米 送飯一流🥰✔️芝士吞拿魚粟米蛋餅 $42蛋餅超級足料 吞拿魚係多到流晒出嚟😳 不過講唔停稍微覺得鹹咗啲🥲蛋餅嘅質地係偏軟腍 煙煙韌韌講唔停好鍾意~✔️花枝丸配淮鹽 $28呢款就相對普通一啲🙈 不過食落都幾惹味~~✔️黑布台式香腸(2條) $28香腸個皮好脆身 肉質紮實👍🏻✔️冬瓜茶 $9
✔️慢烤雞腿芝士蛋吐司 $56

✔️手工滷肉雞扒便當 $69

✔️芝士吞拿魚粟米蛋餅 $42

✔️花枝丸配淮鹽 $28
呢款就相對普通一啲🙈 不過食落都幾惹味~~

✔️黑布台式香腸(2條) $28
香腸個皮好脆身 肉質紮實👍🏻