2024-06-24 158 views
朋友住附近同時都係台式火鍋控,一直都期待呢間新店開張!而家已經係試業階段,已經開始見到人排隊探店,當然我哋都唔可以執輸😆睇返價格都覺得非常合理,佢分咗90分鐘一個價位,120分鐘又另一個價位,對於快食快走嘅客人嚟講,絕對係一個佳音,而火鍋湯底口味亦都幾多選擇。外場放滿曬醬料、蔬菜、丸類、麵類、熟悉嘅區域,全部都乾淨企理,夠曬新鮮👍🏻我哋點咗個中價位嘅套餐,湯底方面點咗椰皇鍋同壽喜燒鍋,牛肉主打牛胸腹同牛板腱,兩者比較我會比較推薦牛板腱,感覺牛味較濃而且口感較佳,最重要嘅一點係冇咁多脂肪。驚喜位係有好多唔同嘅手搖杯可以選擇👍🏻某啲甜品會有限量,而非限量嘅甜品我亦都十分推薦,窩夫仍然保留到脆口,雪糕口味亦都非常不俗😋

驚喜位係有好多唔同嘅手搖杯可以選擇👍🏻