2017-07-08 32 views
台式餐廳係香港都唔少但好食得黎又唔會太貴既真係唔多今次食既呢間我見到個價錢唔算太貴而且佢唔同時間都有好多promotion可以食到今我地食既係紅燒牛筋牛腩麵$58紅燒麵不嬲都係台灣既必食checklist之一, 超好味, 呢度既麵份量超大, 我覺得係夠2個女仔share黎食, 麵唔算硬, 吸收哂牛筋牛腩既腩汁味道, 好入味, 值得一試酥脆鹽酥雞$38鹽酥雞係夜市必食, 而呢度既鹽酥雞又大粒又夠味, 食到我地停唔到口, 叫左大size我覺得份量對得起個價錢!! 唔錯唔錯香滷滑牛筋$32呢度既牛筋 超 大 粒 !! 對比起外面車仔麵食既牛筋碎, 口感一流!! 而佢因為滷過既關係, 所以好夠味, 又有嚼口, 最正係佢吸收左滷水既味道, 餸飯一流
台式餐廳係香港都唔少
但好食得黎又唔會太貴既真係唔多

今次食既呢間我見到個價錢唔算太貴
而且佢唔同時間都有好多promotion可以食到

今我地食既係

紅燒牛筋牛腩麵$58

酥脆鹽酥雞$38

香滷滑牛筋$32
$70 (Dinner)
  • 紅燒牛筋牛腩麵
  • 酥脆鹽酥雞