2023-10-23
大懶堂😋😋😋台式+創意嘆番杯北角馬寶道新開茶檔、台式飲料、加創意新口味、店名都好特色之「大懶堂」哈哈!北角地鐡A4出口、好易找到、行過路過唔好錯過😋果茶系列:仙、鴨屎檸茶M$24+$4綠茶凍鎮店之寶⋯推介、色、香、味、俱全、「色」澤綠悠悠怡人、「香」檸檬清香撲鼻、「味」清甜fresh夠解渴、絶配一流、加埋店主創意、仙(仙人掌)、以上飲料配🈶️仙人掌汁、健康又特色👏🏻👏🏻奶茶系列紅豆奶茶M$26+$4寒天球好茶配紅豆是完美配🈴️、紅豆大大粒、軟綿綿、腍甜有口感、茶底濃香茶味、唔太甜、加配寒天球、晶凝通透、賣相吸睛、煙韌豐富口感🥰咖啡系列生椰拿鐡M$28+$4蘆薈粒咖啡烘的我、必叫新嘗試👅coconut 、濃香咖啡帶點椰子🥥清香、又香又滑、一杯咖啡雙重味道、抵、抵、抵、又🉑️自配小料、寒天球、蘆薈粒、綠茶凍、咖啡凍等等都係$4咋大懶堂北角馬寶道28號華匯中心地舖港鐵北角站A四出口、步行約1分鐘
😋😋😋
台式+創意嘆番杯