2024-11-30 1010 views
想食超難食嘅話黃鱔飯,一定要試呢間! 這個菜只能說鼓油炒飯+芡汁撈黃鱔。 今日同爸爸去銅鑼灣辦事, 之後想搵地方飲茶就揀咗呢一間。 之前都有嚟過兩次,食物都唔錯,但今次就大大失望,可能依家多咗人嚟 ,職員嘅態度已經開始散漫,食物質素已 大不如前, 而且價錢仲三級跳!爸爸想食砂鍋黃鱔飯, 雖然餐牌價錢不便宜, 但因為之前都有嚟過覺得菜式還好所以都有信心試一試。 誰不知當 黃鱔飯上枱的時候, 就心知不妙,中大伏! 連一個幾十蚊嘅 午餐鰻魚炒飯都做得比佢好! 這個所謂的砂鍋還算法 而不能用好唔好食來形容, 只能說好難食! 黃鱔超腥兼冇味! 黃鱔同炒飯完全分離, 炒飯冇黃鱔味,黃鱔亦都冇炒飯嘅香味! 失敗都唔識點形容! 最後收銀嘅職員態度勁差,不知所謂!

砂鍋黃食飯
2024-11-30
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)
$250 (Lunch)