2018-12-03 125 views
平時間唔中都會黎食Lunch, 今次做完野咁啱下午茶時段, 喺尖沙咀又唔想食茶記, 就黎Tea一Tea~其實尖沙咀有兩間, 我多數會去天文臺道呢間, 可以揀室外或者室內坐, 呢日室外坐滿人, 我就揀咗入室內坐。Tea set有小食, 意粉飯或者甜品都有, 我午餐都未食好肚餓, 所以揀咗龍蝦汁大蝦長通粉。可能室內無乜人又唔嘈, 坐得舒服聽住音樂等野食👍 黎到首先見到擺盤唔錯, 3隻大蝦即時聞到好香, 食落新鮮彈牙, 肚餓既我好快就清咗碟。 如果唔趕時間, 喺呢度坐下同朋友傾下計, 或者自己一個優閒地嘆個下午茶係不錯既選擇💕

可能室內無乜人又唔嘈, 坐得舒服聽住音樂等野食👍

龍蝦汁大蝦長通粉

龍蝦汁大蝦長通粉