2016-12-04 261 views
還記得年初吉野家推出個火鍋放題,但因為有指定分店,而且推出日子不多,未能一嚐滋味!上星期同女朋友在旺角行街,經過彌敦道旗艦店竟然重新推出,而且又不用排隊,天時地利人和之下馬上狗衝😆😆吉野家的火鍋一向很有水準,平常單點已經要五、六十元一個,再點多幾款食物肯定過百元,火鍋放題只需138元一位,而且全部食物任點任食,雖然限時100分鐘,但個人來說也覺得十分超值的!肉類就要落單等職員送上,蔬菜類、湯底、配料就自己任食任拎!Refill速度都頗快,唔怕無得食😁😁美中不足的是桌面超細張,如果兩個人去食是會十分迫狹,無位放食物!為鼓勵乘客不要浪費食物,食完枱上所有食物會送日本汽水一罐!很有心思👍🏻👍🏻