2022-12-06 1699 views
同事之間好耐沒聚餐👯♀️👯♂️,好難得呢排得閒D,咁啱我哋就book咗呢間日本餐廳,這隱於市的日本餐廳和風木系裝修,投影著日本景色甚有風味,平凡門面之下,整餐飯過程卻是驚喜重重。食材水準極高,服務亦夠貼心。燒沙丁魚幹✅✅我最中意的就是呢個,入口即溶,有好濃厚的魚味。因為它的表皮用炭火烤過,口感唔會太幹而且幾煙韌,適合配酒最適合🍶。。炸白海老✅✅都不錯,肉口感豐富,還有淡淡的海水鮮味!真的是視覺和味蕾的一大享受。😊三款吞拿魚刺身✅✅中拖羅+赤身+大拖羅,全部都系厚切又夠新鮮,好有鮮味,入口啖啖肉好有滿足感。海鮮丼✅✅,香濃魚味,好多料。 全部食物都好高質,廚師非常用心食完有幸福嘅感覺。真系大贊!🥰🥰
海鮮丼✅✅,香濃魚味,好多料。