2018-03-27 1006 views
黎左呢到好多次,原因好簡單,呢區好多同類型西餐,價錢亦好相近,但呢到每樣野一上枱你都已經覺得係好味,而且質素亦係冇下降,呢點係好重要今日叫左泰式牛肉沙律,牛肉漢堡扒+蟹餅+大啡菇+粗薯條,今日餐湯係雜菜湯,特別一提,呢到既芝麻包係好好味,黎到一定要試泰式牛肉沙律一上枱覺得幾得意,果然酸酸地唔太辣,好有沙律Feel 到餐湯,少少失望,因為呢個湯太冇特色,好希望係菇菌湯,但都足料到主菜,真係不得了,淨係排場都勁,我叫左7成,所以塊漢堡扒岩岩好,但同事既7成就話好乾,連埋大啡菇食,勁正,蟹餅反而唔太ok, 要好好改善最後咖啡都ok, 唔係酸嗰隻,夠濃夠香成個餐$158,真係比同區好得多,希望繼續Keep住
,而且質素亦係冇下降,呢點係好重要

,蟹餅反而唔太ok, 要好好改善

最後咖啡都ok, 唔係酸嗰隻,夠濃夠香

成個餐$158,真係比同區好得多,希望繼續Keep住
2018-03-09
$158 (Lunch)