2019-06-29
Around每位$100-350好評。第一次去呢間食店,價格同食物質素分左唔少級別,幾易迎合大眾所需,一d餐廳例如牛陣、牛角,主力賣牛既地方一樣會分級數比唔同客戶去選,概念非常貼心例如牛肉分左4個級數:特級美國肥牛、美國頂級牛小排、澳洲和牛、日本霜降和牛小編今次揀左最平時段23:00後入坐同最平既特級美國肥牛$98,試一試最底質素如何order湯底系:骨膠原雞湯🦴同壽喜燒湯底🛠餐廳設計用唔少橙黃色燈光,坐位好闊落,而且枱既數量都唔少,特別系取食物既區域掛左大布,寫左:請勿浪費食物,食得晒先拎,餐廳環保♻️概念清晰既覺得刺身唔系話十分好食,但佢地熱盤反而比到驚喜,有一味麻辣風味既雞系佢地店員推介我地試下,真系麻同辣都配合得好好,再試埋其他小食都不過不失,所以系滿意既服務態度良好既,中途有唔記得左我地點左既雞蛋,但小錯小誤值得原諒,何況有店員系我地唔知點揀情況下所出推介,主動性唔錯👍🏻湯底方面都唔錯既,美國肥牛同我地一般市民去超市認購既肥牛差唔多質素,對於$98呢個價位放題黎講超值,其餘配料同配醬都十分充足,甜品食過亦可接受,下次如果再回頭應該會嘗試更高質量既牛肉作對比
order湯底系:骨膠原雞湯🦴同壽喜燒湯底