2009-03-01 7 views
同女友係188到行.到到6點到見餓.咁見到板長而佢又有$3三文魚就試下啦可以一件一件咁嗌女友覺得好好呀.因為有D佢食我唔食.我食GE佢又唔食.我地叫左-14件三文魚.好好味.同女友真係好鍾意食.-1碟蛋.我好鍾意食蛋.但我地覺得呢間D蛋個味有小小怪.-2件蝦天婦纙.之前係板前食過覺得幾好味再嗌.味道1樣好-1件鰻魚.女友話D汁比較甜左D..-1件豚肉.女友唔知點解會嗌-1件海膽.好鍾意食.不過味到唔夠鮮..-1件帶子.好普通.-4件芝士飛魚子.1黎到女友必定要食GE野.不過又真係好好味喎!!-2件火灸三文魚.麻麻地.下次唔會再叫.-1件唔記得佢係咩魚.好鬼難食.隻味唔知好似落左D咩.-1個烏冬.女友同我都覺得D汁.淡而冇味.各位唔好嗌-_--1個芝士蛋糕.我覺得唔好食.個口感太淋喇.但女友覺好味-_-.$15細細個好唔抵呀總括黎講都幾好GE.不過我覺得板前D款式好似多D咁.本來想叫D卷黎食.但簡唔落手.$3件工文魚幾抵.1定要同女友再食過
同女友係188到行.到到6點到見餓.
咁見到板長而佢又有$3三文魚就試下啦

可以一件一件咁嗌女友覺得好好呀.

因為有D佢食我唔食.我食GE佢又唔食.
我地叫左
-14件三文魚.好好味.同女友真係好鍾意食.
-1碟蛋.我好鍾意食蛋.但我地覺得呢間D蛋個味有小小怪.
-2件蝦天婦纙.之前係板前食過覺得幾好味再嗌.味道1樣好
-1件鰻魚.女友話D汁比較甜左D..
-1件豚肉.女友唔知點解會嗌

-1件海膽.好鍾意食.不過味到唔夠鮮..
-1件帶子.好普通.

-2件火灸三文魚.麻麻地.下次唔會再叫.
-1件唔記得佢係咩魚.好鬼難食.隻味唔知好似落左D咩.

-1個烏冬.女友同我都覺得D汁.淡而冇味.各位唔好嗌-_-
總括黎講都幾好GE.不過我覺得板前D款式好似多D咁.
本來想叫D卷黎食.但簡唔落手.

$3件工文魚幾抵.1定要同女友再食過

$115 (Dinner)
  • 三文魚
  • 蝦天婦纙