2018-07-26 119 views
三希樓之前已經聽過好出名 今日就決定同嚐辣buddies黎挑戰下🤤🌶菜式好豐富 味道真係一流 擺碟精美 環境幽雅 真心推介👍🏻 我地嗌左好多野食🤣沙拉鮮箏 鍾意食筍既我實在無法抗拒呢碟🤤筍好爽脆 凍食配沙律醬好夾 係醒胃前菜蜂蜜蕃茄 係桂花蜜黎!好清甜 蕃茄新鮮 簡簡單單配埋食已經好味!麻辣口水豬手 必叫之選👍🏻麻辣一流 真係有麻味 配凍豬手 好開胃!好味到想encore多碟🤤酸菜豆花 豆花超滑 我好鍾意食雪菜 所以咁樣食覺得好正🤤酸菜中有啲好似豆角既野 增加咬口 令到味餸有三種口感👍🏻三希吊燒雞 雞肉超滑 外皮好香脆 唔會乾身 正!我一向都好鍾意食干鍋 仲要配埋my fav豬大腸真係不得了 惹味指數十粒星⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️咕嚕肉 必食之選2 咕嚕肉好多餐廳都食到 但咁高質既咕嚕肉真係第一次食!外皮脆內肉軟同juicy 酸甜味岩岩好 唔會過酸!水煮桂花魚 唔係好食海鮮既我都忍唔住食 想講條魚好滑 魚肉唔會散 唔會腥👍🏻條魚應該好健康 所以魚肉先會結實同有口感🤣👍🏻仲有大讚入面有啲超厚薯粉!!一流!最後甜品嗌左豆腐花 超級滑!糖仲有普通糖水 黃糖 同桂花糖揀😋姐姐手勢超好👍🏻下次會帶屋

三希吊燒雞 雞肉超滑 外皮好香脆 唔會乾身 正!

姐姐手勢超好👍🏻

下次會帶屋企人黎食 好野不能只有我食到🤣👍🏻