2023-06-15
名古屋人氣咖啡店 𝐊𝐎𝐌𝐄𝐃𝐀’𝐒 𝐂𝐨𝐟𝐟𝐞𝐞店舖裝潢沿用返日本店傳統設計風格,感覺舒適休閒,座位寬敞,輕輕鬆鬆就嘆咗一個咁美味嘅下午茶,下次打算午餐時間嚟試下佢哋嘅新商品「𝐊𝐎𝐌𝐄𝐃𝐀牛肉焗飯」「𝐊𝐎𝐌𝐄𝐃𝐀海鮮焗飯」,睇相好似好美味😋介紹下我哋試咗啲咩先啦😋🔸 𝐊𝐎𝐌𝐄𝐃𝐀彌生漢堡 (照燒玉子漢堡) 鬆軟嘅麵包夾住厚厚充滿肉汁嘅照燒醬漢堡扒加埋煎香嘅日本雞蛋,配上生菜、蛋黃醬,味道濃郁口感豐富~🔸熊本蜜瓜冰與火 • 屯門店限定 暖暖嘅𝐊𝐎𝐌𝐄𝐃𝐀特製丹麥酥,配上充滿奶香嘅大阿蘇牛乳軟雪糕,加埋香甜熊本縣蜜瓜,令人一試難忘~🔸 𝐊𝐎𝐌𝐄𝐃𝐀刨冰 • 屯門及尖沙咀店限定 總共有三款口味:士多啤梨、芒果、抹茶刨冰口感綿密入口即化,配埋牛乳雪糕一齊食,絕對係消暑良品~🔸 𝐊𝐎𝐌𝐄𝐃𝐀咖啡咖啡味道香濃,鍾意多奶/少奶可以自己控制~🔸雪糕抹茶歐蕾抹茶味唔算太濃,亦唔會太甜,配埋牛乳雪糕剛剛好~🔸蜜瓜雪糕梳打靴仔造型真係好可愛,雪糕梳打一向都係氹細路佳品,一上枱小朋友即刻心心眼😍
介紹下我哋試咗啲咩先啦😋
🔸 𝐊𝐎𝐌𝐄𝐃𝐀彌生漢堡 (照燒玉子漢堡)
🔸熊本蜜瓜冰與火 • 屯門店限定
🔸 𝐊𝐎𝐌𝐄𝐃𝐀刨冰 • 屯門及尖沙咀店限定
總共有三款口味:士多啤梨、芒果、抹茶
刨冰口感綿密入口即化,配埋牛乳雪糕一齊食,絕對係消暑良品~
🔸 𝐊𝐎𝐌𝐄𝐃𝐀咖啡
咖啡味道香濃,鍾意多奶/少奶可以自己控制~
🔸雪糕抹茶歐蕾
抹茶味唔算太濃,亦唔會太甜,配埋牛乳雪糕剛剛好~
🔸蜜瓜雪糕梳打